Published On: vin, Ian 6th, 2017

Vasluianca, Galatiul si braileanul /O tanara de 18 ani din Vaslui, ce se prostitua in Galati a fost talharita de un brailean

La data de 13 decembrie 2016, ora 19.25, politistii galateni au fost sesizati de un barbat despre faptul ca prietena sa, in timp ce se afla la domiciliu, a fost deposedata prin violenta de un telefon mobil de catre o persoana necunoscuta care dupa comiterea faptei a fugit. In urma investigatiilor si cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca tanara de 18 ani din Vaslui a inchiriat un apartament  in Galati, pe strada Portului, locatie in cadrul careia susnumita intretinea raporturi sexuale contra unor sume de bani. La data de 13 decembrie 2016, la ora 19.00, aceasta a primit un telefon pe numarul de contact lasat pe un  site, de la un posibil client, caruia i-a comunicat locatia unde se pot intalni. La scurt timp, la usa apartamentului s-a prezentat un tanar necunoscut, care a fost invitat in locuinta de catre persoana vatamata. Barbatul i-a aratat un cutit  tinerei si i-a solicitat sa-i dea banii pe care-i detine. Neavand bani asupra sa, femeia i-a inmanat un telefon mobil, estimat la suma de 750 euro.

In urma investigatiilor, politistii galateni l-au identificat si retinut pe barbatul banuit de comiterea talhariei. Acesta este un brailean de 22 de ani care, insotit de alti doi prieteni, a venit in Galati in seara de 13 decembie 2016, pentru a intretine relatii sexuale cu tanara. Potrivit cercetarilor ceilalti doi tineri nu au participat la comiterea infractiunii.

Pe 21 decembrie 2016, barbatul a fost prezentat Judecatoriei Galați cu propunerea de arestare preventiva pentru comiterea infratiunii de talharie, instanta de judecata dispunand arestarea preventiva a acestuia pe o durata de 30 zile.

Comentarii

comentariu

About the Author