Published On: vin, Ian 6th, 2017

Un tanar s-a ales cu dosar penal pentru ca i-a furat telefonul unui copil de 9 ani

In urma investigatiilor efectuate de catre politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale, a fost identificat un brailean, in varsta de 21 de ani, banuit ca, la data de 24 decembrie 2016, i-ar fi sustras telefonul mobil unui minor, in varsta de 9 ani, din Braila.

Prejudiciul, in valoare totala de 450 de lei, a fost recuperat, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru furt. 

La data de 01 ianuarie, Politia Municipiului Braila a fost sesizata de catre o femeie, din Braila, cu privire la faptul ca, in cursul acelei dimineti, la ora 05:45, si-ar fi pierdut telefonul mobil, in imprejurari necunoscute, care, ulterior, ar fi fost insusit pe nedrept de persoane necunoscute. 

In urma cercetarilor efectuate, ieri, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat pe un brailean, banuit de comiterea faptei, care, la data de 02 ianuarie, ar fi postat telefonul in cauza pe un site de Internet, in scopul  vanzarii acestuia.

Telefonul mobil, in valoare de 800 de lei, a fost ridicat de politisti, urmand a fi predat persoanei reclamante. Pe numele banuitului a fost intocmit dosar penal pentru insusirea bunului gasit.

Comentarii

comentariu

About the Author