Published On: mie, Ian 4th, 2017

Un sofer beat a fost prins de politisti pe DJ 203

In perioada 30 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 26 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 11.400 de lei, si au retras doua permise de conducere.

In urma acestei actiuni, pe 30 decembrie 2016, ora 17:05, politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei l-au depistat pe DJ 203, in localitatea Jirlau, pe un localnic, de 38 de ani, care conducea autoturismul aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea in aerul expirat 0,83 mg/l alcool pur, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author