Published On: lun, Ian 16th, 2017

Un proxenet prins in Italia a fost adus in Braila, sub escorta

Vineri, 13 ianurie, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Criminale (IPJ Braila) l-au preluat, de la autoritatile judiciare din Italia, pe infractorul brailean Liviu-Ionel Jantea, domiciliat in comuna Viziru, care fusese dat in urmarire la nivel national si international. Liviu Jantea, cunoscutat ca si “Balasica”, facea parte dintr-o grupare de proxeneti din comuna Viziru, condusa de Ion Ionel, zis “Taxi”. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acesta este acuzat de proxenetism si trafic de minori. Barbatul a facut bani buni dupa ce sase fete, printre care si doua minore, au practicat prostitutia pentru mai mult timp.

“La data de 13 ianuarie, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au preluat, de la autoritatile judiciare din Italia, pe un barbat, din comuna Viziru, ce era urmarit la nivel national si international.

Pe numele acestuia Tribunalul Braila a emis, la data de 25.01.2016, un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru comiterea infractiunilor de trafic de minori, aderare si sprijinire a unui grup infractional organizat si proxenetism.

Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila”, se arata intr-un comunicat de presa IPJ.

Comentarii

comentariu

About the Author