Published On: lun, Ian 30th, 2017

Un microbuz s-a rasturnat pe DJ 212, la iesire din localitatea Spiru Haret / Cinci persoane au ajuns la spital

In dimineata zilei de 28 ianuarie, la ora 07:15, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca, pe DJ 212, in afara localitatii Spiru Haret, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa, care a desfasurat cercetari si a stabilit ca un brailean, in varsta de 48 de ani, in timp ce conducea microbuzul pentru transport persoane, pe drumul mentionat, pe directia Braila-Constanta, la iesirea dintr-o curba, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu polei, a pierdut controlul masinii si a iesit in decor, unde s-a rasturnat pe partea dreapta, dupa care a revenit pe roti.

In urma evenimentului a rezultat ranirea a cinci pasageri, trei barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 23 si 65 de ani, patru dintre ei fiind domiciliati in municipiul Braila, iar unul, in municipiul Constanta. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarșirea infracțiunii de vatamare corporala din culpa. De asemenea, fata de administratorul drumului a luat masura sanctionarii cu amenda in valoare de 2.625 de lei, pentru neindeplinirea obligatiei de intretinere a drumului public pe timp de iarna, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comentariu

About the Author