Published On: mie, Ian 11th, 2017

Un brailean a fost lasat fara pusca de vanatoare de politisti, dupa ce i-a expirat perminsul de arma

Luni, 9 ianuarie, politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase  s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca unui brailean, in varsta de 34 de ani, i-a expirat perioada de valabilitate a permisului de arma, acesta nedepunand arma si munitia aferenta, in termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca permisul de arma al barbatului este expirat din data de 14.12.2016, neavand aplicata nicio viza de prelungire a valabilitatii.  

Arma in cauza, impreuna cu 27 de cartuse letale, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor cu privire la savarsirea infractiunii de nedepunere a armei si munitiei in termen de 10 zile de la expirarea valabiliatii permisului de arma la un armurier autorizat.   

Totodata, politistii reamintesc brailenilor ca valabilitatea permisului de arma este de 5 ani de la data eliberarii, sau dupa caz, de la aplicarea ultimei vize de prelungire, iar obligatia detinatorului este de a depune arma si munitia, in termen de 10 zile de la expirarea valabilitatii permisului de arma, la un armurier autorizat.

Comentarii

comentariu

About the Author