Published On: mie, ian. 4th, 2017

Un biciclist si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de o autoutilitara / Soferul a fugit de la locul accidentului

La data de 30.12.2016, ora 18:00, un barbat, de 48 de ani, din municipiul Braila, in timp ce conducea autoutilitara pe DN 23, dinspre Braila catre localitatea Muchea, a surprins si accidentat o persoana care se deplasa pe langa bicicleta, in aceeasi directie de mers.

Dupa producerea accidentului, soferul a plecat de la fata locului, fara a avea incuviintarea politistilor, fiind identificat ulterior, in jurul orei 19:00, pe DN 23, in afara localitatii Maxineni.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat ca nu se afla sub influenta alcoolului. In urma evenimentului, persoana lovita a decedat, la acea data, identitatea acesteia fiind necunoscuta.

In ziua de 31.12.2016, politistii din cadrul Serviciului Rutier au stabilit ca victima este un barbat, de 48 de ani, din municipiul Braila. Pe numele soferului a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>