Published On: vin, Ian 20th, 2017

Un barbat dat in urmarire internationala a fost prins de politistii braileni

La data de 18 ianuarie, in intervalul orar 06:00-10:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu cei din cadrul Postului de Politie Comunal Ramnicelu, l-au depistat, in localitatea Ramnicelu, pe un localnic, in varsta de 37 de ani, ce era urmarit la nivel international.

Pe numele acestuia autoritatile judiciare din Franta au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infractiuni contra proprietatii. Cel in cauza a fost prezentat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care a luat masura preventiva a retinerii pe o perioada de 24 de ore. Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, urmand a fi extradat.

In aceeasi zi, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Zavoaia l-au depistat, pe raza localitatii Zavoaia, pe un localnic, in varsta de 27 de ani, pe numele caruia Judecatoria Faurei a emis, la data de 10.01.2017, un mandat de executare a unei pedepse cu inchisoarea, de 3 ani, pentru comiterea infractiunii de distrugere.

Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author