Published On: joi, Ian 26th, 2017

Tudose il va da in judecata pe Cristian Rizea pentru ca l-a acuzat ca este ofiter acoperit SRI

Razboi pe scena politica din Braila. Deputatul Mihai Tudose(PSD), vicepresedinte la nivel central al PSD il va da in judecata pe fostul sau coleg de partid, Cristian Rizea(in prezent la PRU), care l-a acuzat pe un site de socializare ca este un ofiter acoperit al Serviciului Roman de Informatii(SRI).

“In sfarsit un lucru bun face si Dragnea: «retragerea acoperitilor din institutii»! Sper sa-i elimine in primul rand pe acoperitii din PSD: domnii deputati Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Marcel Ciolacu si mai sunt vreo 2-3… (unii chiar primari de sector). Si credeti-ma ca stiu bine ce vorbesc”, a scris Rizea, pe pagina sa de Facebook.

Dupa aceste acuzatii, Tuduse a spus ca il va da in judecata pe Rizea, pentru ca nu are incotro. Daca nu face acest lucru va practice ii va da dreptate fostul social democrat.

"Nu am incotro. Inseamna ca are dreptate daca nu il dau in judecata. Sunt anumite zone care sunt interzise prin lege, asa cum este si Parlamentul. Nu mai zic ca serviciul incalca legea. Stiu ca nu e intr-o situatie fericita (n.r. Rizea este trimis in judecata intr-un dosar instrumentat de DNA), dar nu am cum sa fac altfel. Ideea ca faci studii la vedere si esti acoperit… Acoperit este sa nu te banuiasca nimeni, nu sa ai pe CV. Am vorbit deja cu avocatul", a spus Mihai Tudose.

Dupa aceasta declaratie a deputatului brailean, Rizea a postat un nou mesaj pe contul sau in care a spus ca abia asteapta procesul.

“Am vazut ca 2 dintre cei nominalizati de mine in postarea cu ofiterii acoperiti au declarat ca ma vor da in judecata! Astept cu nerabdare si ii anunt ca vor avea o mare surpriza!”, a mai postat Rizea pe pagina personala de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author