Published On: mar, Ian 10th, 2017

Toate scolile din Braila vor fi inchise pana luni, 16 ianuarie

Conform structurii anului scoalar, vacanta de iarna a elevilor trebuia sa dureze 2 saptamani, adica pe 9 ianuarie scoala ar fi trebuit sa inceapa. Din cauza vremii foarte geroase vacanta s-a prelungit initial cu doua zile in Braila, dar in urma noii avertizari emise de ANM, de ger si viscol, Prefectura a decis ca elevii sa se bucure de vacanta toata saptamana in curs. Astfel, elevii braileni vor reincepe scoala luni, 16 ianuarie.

Noul cod portocaliu de viscol puternic, anuntat de meteorologi marti dimineata, valabil in perioada 10 ianuarie, ora 23:00 si 11 ianuarie, ora 15:00, tine TOATE unitatile de invatamant din judetul Braila (municipiu, comune si orasele Ianca, Faurei si Insuratei) INCHISE pana luni, 16 ianuarie. Decizia va fi oficializata in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, prezidat de prefectul Madalina Cochino, care se va intruni, marti, la ora 16:00, potrivit DEBRAILA.

Prefectura i-a anuntat deja pe primarii comunelor brailene ca in toate unitatile de invatamant cursurile vor fi suspendate pana pe 16 ianuarie, care, la randul lor, i-au instiintat pe profesori si elevi.

Cursurile pierdute in zilele cu activitate suspendata vor fi recuperate pana la sfarsitul semestrului.

Comentarii

comentariu

About the Author