Published On: mie, Ian 18th, 2017

Spitalul Judetean Braila va scoate la concurs 26 de posturi in luna februarie

Conducerea Spitalului Judetean Braila isi doreste sa rezolve din problemele cu personalul existente. Astfel, in luna februarie, intre 8 si 23, se vor organiza patru concunsuri pentru ocuparea a 26 de posturi. Posturile scoase la concurs sunt de infirmiere, asistenti farmacie, asistenti radiologie imagistica si asistenti medicali generalisti.

Concursul pentru asistenti medicali generalisti:

asistent medical generalist principal – 5 posturi;

asistent medical generalist – 6 posturi;

Conditiile necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei contractuale sunt: diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta; certificat de membru valabil, eliberat de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali; 5 ani vechime ca asistent medical și adeverință de grad principal – pentru posturile de asistent medical generalist principal; minim 6 luni vechime ca asistent medical – pentru posturile de asistent medical generalist.

Concursul pentru asistenti radiologie imagistica medicala:

asistent radiologie imagistica medicala principal – 3 posturi;

asistent radiologie imagistica medicala – 2 posturi;

Conditiile necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei contractuale sunt: diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta; certificat de membru valabil, eliberat de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali; 5 ani vechime ca asistent medical și adeverință de grad principal – pentru posturile de asistent radiologie imagistica medicala principal; minim 6 luni vechime ca asistent medical – pentru posturile de asistent radiologie imagistica medicala.

Concursul pentru asistenti farmacie:

asistent farmacie – 4 posturi;

Conditiile necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei contractuale sunt: diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta; certificat de membru valabil, eliberat de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali; minim 6 luni vechime in specialitate.

Concursul pentru infirmiere:

infirmiera – 1 post;

infirmiera debutanta – 5 posturi;

Conditiile necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei contractuale sunt: scoala generala; curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizati de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, cu aprobarea Ministerului Sanatatii – Directia generala resurse umane si certificare; minim 6 luni vechime – pentru postul de infirmiera; fara vechime – pentru posturile de infirmiera debutanta.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul Spitalului Judetean, la sediul unitatii sau la numarul de telefon 0239 692 222.

Comentarii

comentariu

About the Author