Published On: lun, Ian 16th, 2017

Sosele brailene au fost invadate de soferi teribilisti

La data de 13 ianuarie, ora 23:50, politisti din cadrul Politiei Municipiului l-au depistat pe un brailean, in varsta de 27 de ani, in timp ce conducea autoturismul, pe Bulevardul Dorobantilor, avand dreptul de a conduce suspendat din data de 11.01.2017. Tanarul fost condus la sediul Politiei Rutiere, pe numele sau fiind intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat.

Iar sambata, 14 ianuarie, la ora 16:50, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat pe un alt brailean, in varsta de 37 de ani, in timp ce conducea autoturismul, pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, avand dreptul de a conduce suspendat din data de 13.01.2017. Pe numele sau politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat.                          

In aceeasi zi, in jurul orei ora 17:40, politisti din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila, l-au depistat pe un alt tanar, in varsta de 29 de ani, din comuna Ramnicelu, in timp ce conducea autoturismul, pe raza localitatii de domiciliu, avand autorizatia provizorie de circulatie expirata din data de 16.12.2016. 

Pe numele soferului a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neimatriculat.   

Comentarii

comentariu

About the Author