Published On: mar, Ian 10th, 2017

Sicane in mediul online intre Dragomir si un brailean care l-a acuzat ca nu stie sa foloseasca o lopata / “Am una in masina, este rosie si are coada metalica, dar e la fel de sprintena ca si mine”

15871660_708949939267664_6988678588358272491_nDupa cum ne-a obisnuit primarul Marian Dragomir este foarte activ in mediul online. Recent acesta a postat pe contul sau de Facebook o fotografie din fata unui magazin care vinde lopeti, indemnandu-i pe braileni sa-si deszapezeasca trotuarul din fata caselor sau blocurilor. La scurt timp, un brailean l-a atacat pe edilul sef spunand ca “e usor sa te lauzi cu poze pe net cu lopeti cand tu nici nu stii de unde se apuca o lopata, probabil.”

Acesta si-a continuat mesajul pentru primar la fel de acid spunand: “Nu l-am vazut inca in actiune pe strazi, ci doar pe facebook… aviz ce s-a facut pentru Braila… beculete, deszapezire la supra pret, marire de taxe, gunoi ne adunat la timp (care sta si cate 1 saptamana in tomberoane), panselute si da mai este timp sa faca ceva, sper bun pentru Braila. Eu mi-am dat zapada, dar e cam greu sa o dau din parcare, de pe strada dintre blocuri, ca primaria se misca cam greu cu dezapezirea printre blocuri, apoi zice lumea de ce vorbesc negativ, ca sa ajung la strada deszapezita la "negru" trebuie sa infrunt alte obstacole, sa ocolesc gunoaiele care au ajuns in strada neadunate de zile, din cauza ca nu s-a deszapezit calumea, sa incerc sa caut oameni sa impinga masina ca am ramas blocat in zapada ca strazile sunt pline. Daca zici ceva negativ, sare lumea pe tine ca te iei de mult prea iubitul lor primar."

Dupa acest mesaj, raspunsul edilului sef nu a intarziat sa apara si i-a spus ca are o lopada in masina si daca vrea i-o imprumuta.

“Am in masina. Vrei sa o incerci? Poti sa-mi admiri lopata. Este rosie si are coada metalica, dar la fel de sprintena ca si mine”, a spus Dragomir.

Braileanul respectiv i-a dat un raspuns ironic primarului spunand ca umbla cu lopata in masina de frica sa nu ramana intr-o groapa dintre blocuri.

“O tineti dupa dumneavoastra ca va e frica sa nu ramaneti inzapezit sau blocat intr-o groapa dintre blocuri? Pana nu vad un video postat nu cred ca e sprintena. Radem, glumim, seriosi sa fim. Cu cat se face mai repede treaba cu atat e mai bine pentru toti. De la an la an poate ne dam seama ca trebuie sa fim toti corecti si sa facem ceva pentru noi si viitorul altei generatii. Succes pe mai departe. Aici am incheiat o serie de discutii sper fara suparari”, a spus braileanul.

Comentarii

comentariu

About the Author