Published On: joi, Ian 26th, 2017

Primul pas pentru construirea sensului giratoriu de la Trei Movile a fost facut / Chiriac spera ca pana la mijlocul primaverii sa fie gata

Recent, Francisk Iuluian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean Braila a spus ca a semnat actele pentru acordul amplasarii unui sens giratoriu la intersectia DN 21 cu Drumul Judetean 212, care leaga Braila de Chiscani si cu drumul comunal DC 8 care leaga Braila de Lacu Sarat.

Acesta sustine ca ceea ce tinea de CJ Braila a fost facut si demararea lucrarilor depinde de cei de la CNAIR. Mai mult, in perioada urmatoare, potrivit presedintelui CJ, CLC Chiscani va demara procedurile pentru autorizarea construirii unui sens giratoriu și la intersectia DN 21 cu intrarea in statiunea Lacu Sarat.

Chiriac spera ca pana in luna aprilie sa fie contruite cele doua sesuri giratorii, atat cel de la Trei Movile, cat si cel de la intrarea in statiunea Lacu Sarat si a dat asigurari ca atat Consiliul Judetean cat si Consiliul Local Chiscani vor da curs in cel mai scurt timp oricaror cerereri de documente venite dinspre Compania de Drumuri Nationale, astfel incat sa nu existe niciun motiv pentru intarzierea lucrarilor, din acest punct de vedere.

Comentarii

comentariu

About the Author