Published On: vin, Ian 27th, 2017

Primarul Dragomir isi doreste un suflu nou in Primaria Braila / Dragomir: “Primaria va scoate la concurs posturi pentru tinerii absolvent”

Primarul Dragomir isi doreste un suflu nou in Primaria Braila. In acest sens, edilul-sef a spus in ultima conferinta de presa ca va transforma mai multe posturi de inspector superior si inspector principal vor fi transformate in posturi de inspector debutant si asistent. Dragomir a luat aceasta decizie pentru ca este greu de ocupat posturile vacante intrucat cer experienta de peste 5 ani in domeniu. In plus acesta considera ca tinerii braileni, proaspeti absolventi de facultate merita o sansa sa lucreze in administratie.

“Vorbeam la un moment dat de accesul pe care tinerii il pot avea in administratie. Exista la Primarie mai multe posturi vacante, dar care se pot ocupa foarte greu deoarece candidatii trebuie sa aiba o experienta de 9 ani sau de 5 ani pentru a putea accede la examen. Am considerat ca trebuie sa scadem foarte mult aceste conditii de vechime pentru ca tinerii din Braila sa poata veni sa se angajeze in administratie. Imi doresc foarte mult ca tinerii care pot si au inclinatii in acest sens sa vina sa lucreze in administratie. Vreau sa cream premisele pentru a aduce un suflu nou in administratia publica, dar si pentru a da un imbold celor care spun de foarte multe ori ca vor sa vina sa lucreze in administratie, dar nu pot avea acces datorita unor conditii de vechime. Iata ca Primaria va scoate la concurs posturi pentru tinerii absolventi”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author