Published On: joi, Ian 26th, 2017

Politistii l-au lasat pe un brailen fara lemnele de foc

In ziua de 24 ianuarie 2017, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, impreuna cu cei din cadrul Politiei Orasului Insuratei si cu jandarmi, au actionat, in municipiu si judet, pe linia respectarii prevederilor legale privind circulatia pe drumurile publice, ordinea si linistea publica, si pentru combaterea ilegalitatilor privind actele de comert.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 27 de societati comerciale, legitimate 103 persoane, dintre care 10 controlate corporal sumar, oprite in trafic 62 de autovehicule si testati cu aparatul etilotest 25 de soferi.

De asemenea, au fost constatate 34 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 6.400 de lei, dintre care 26 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 6 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 2 la alte acte normative.

In urma acestei actiuni, marti, 24 ianuarie, la ora 16:20, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat, pe Soseaua Buzaului, pe un barbat, in varsta de 34 de ani, din localitatea Chiscani, in timp ce transporta, cu o autoutilitara, cantitatea de 0,6 metri cubi de material lemnos, diverse esente, fara a detine documente legale de provenienta. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu avertisment, conform Legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, iar cantitatea de material lemnos, in valoare de 300 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author