Published On: lun, Ian 16th, 2017

Politistii de la Rutiera au dat amenzi de peste 54.000 de lei in doar doua zile

In zilele de 13 si 14 ianuarie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 125 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 54.300 de lei, au ridicat in vederea suspendarii 4 permise de conducere si au retras 3 certificate de inmatriculare.               

In urma acestei actiuni, la data de 13 ianuarie, in jurul orei 12:20, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au oprit in trafic pe un brailean, in vârsta de 40 de ani, in timp ce conducea autoturismul având autorizatia provizorie de circulatie expirata din data de 18.12.2016. Politistii i-au ridicat acestuia placutele de inmatriculare ale autovehiculului si l-au condus la sediul Politiei Municipiului, in vederea continuarii cercetarilor.

Pe numele conducatorului auto a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  neinmatriculat.

Comentarii

comentariu

About the Author