Published On: vin, Ian 27th, 2017

Politistii braileni au verificat asociatiile de proprietari si mai multe societati comerciale

In ziua de 26 ianuarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 8 societati comerciale, legitimate 55 de persoane, 21 fiind controlate corporal sumar, si oprite in trafic 30 de autovehicule. De asemenea, au fost constatate 12 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 7.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 7 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 3 conform O.U.G. 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 2 permise de conducere si au confiscat bunuri, (23 de litri de bauturi alcoolice, 25 kg de struguri si 18 litri de lapte), in valoare totala de 350 de lei. De asemenea, politistii din cadrul Biroului de Proximitate au purtat discutii cu factorii de conducere ai 2 unitati de invatamant, cu administratorii a 6 societati comerciale, cu 16 presedinti ai asociatiilor de proprietari si cu cetatenii pe linia prevenirii violentei in familie, fiind distribuite 40 de afise si pliante cu caracter preventiv.

Comentarii

comentariu

About the Author