Published On: vin, Ian 20th, 2017

Politistii braileni au luat cu asalt societatile comerciale

In ziua de 18 ianuarie 2017, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Politiei Orasului Insuratei si cei ai Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si al jandarmilor, au actionat, pe raza de competenta, pe linia respectarii prevederilor legale privind circulatia pe drumurile publice, ordinea si linistea publica, si pentru combaterea ilegalitatilor privind actele de comert.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 21 societati comerciale, legitimate 139 de persoane, dintre care 8 controlate corporal sumar, si oprite in trafic 171 de autovehicule.

De asemenea, au fost constatate 74 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 22.200 de lei, dintre care 61 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 10 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 4 la alte acte normative.

De asemenea, ca masuri complementare politistii au ridicat in vederea suspendarii 3 permise de conducere si au retras 3 certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author