Published On: vin, Ian 27th, 2017

Politistii braileni au iesit la vanat de comercializanti de vin

Ieri, ora 08:10, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat pe  un brailean de 60 de ani, care transporta cu autoturismul pe Bulevardul Dorobantilor cantitatea de 25 kg struguri negri, fara a detine documente de provenienta. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990, iar marfa, in valoare totala de 150 de lei, a fost  ridicata in vederea confiscarii.

In aceiasi zi, la ora 09:45, a fost depistat si un barbat de 57 de ani, din Braila, in timp ce oferea spre vanzare, pe strada General Eremia Grigorescu,  cantitatea de 11 litri de vin rosu, fara a avea dreptul de a comercializa aceste produse in strada. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990, iar marfa, in valoare de 66 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

Totodata, a fost depistat si un alt brailean, in varsta de 67 de ani, in timp ce vindea, pe aceeasi strada, cantitatea de 10 litri de vin rosu si 2 litri de tuica, fara a avea dreptul de a comercializa aceste produse in strada.  Barbatul a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 500 de lei, iar marfa, in valoare de 80 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author