Published On: lun, Ian 16th, 2017

Panica intr-un bar din Chercea / Mai multi tineri din gruparea lui Corbu au distrus camerele de supraveghere

In noaptea de sambata spre duminica, mai multi tineri au semanat panica intr-un bar din Chercea. Potrivit primelor informatii, tinerii care au intrat in barul situat pe Comuna din Paris fac parte din gruparea interlopa din Lacu Dulce condusa de Corbu.

La data de 15 ianuarie, in jurul orei 01:00, Politia Municipiului Braila a fost sesizata de catre un barbat cu privire la faptul ca un grup de tineri ar fi patruns in incinta barului pe care il administreaza, amplasat in municipiu, ar fi distrus doua camere de supraveghere din componenta sistemului de paza, prin lovirea cu un obiect ascutit, si ar fi sustras display-ul interfonului.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de distrugere, furt calificat, portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase si tulburarea ordinii si linistii publice.

Politistii au format, la acest moment, un cerc de banuiti si efectueaza in continuare cercetari pentru identificarea acestora, stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt si a participatiei fiecaruia la comiterea infractiunilor.

Comentarii

comentariu

About the Author