Published On: lun, Ian 16th, 2017

O mare retea de supermarketuri va face angajari masive in Romania în 2017

Lantul de supermarketuri Profi, preluat la finalul anului trecut de catre fondul de investitii Mid Europa Partners, va deschide in acest an 200 de noi magazine, ceea ce inseamna angajarea a cel putin 1.000 de oameni, sustine Realitatea.net.

Profi va ajunge astfel la peste 700 de unitati. In prezent, reteaua de retail are cea mai mare extindere geografica din Romania, dispunand de magazine in 255 de localitati si avand aproape 11.000 de angajati. Pentru 2017, compania si-a bugetat si o crestere a cifrei de afaceri cu 35-40%, in linie cu anii anteriori, astfel ca businessul retailerului ar urma sa depaseasca pragul de 1 mld. euro cifra de afaceri.

“Pentru acest an targetam alte 200 de magazine noi. Avem un buget de investitii de circa 50 de milioane de euro, bani orientati cu precadere catre extinderea retelei si dezvoltarea logistica", a spus Daniel Cirstea, romanul care conduce reteaua de circa doi ani, scrie zf.ro.

Deschiderea a 200 de noi magazine presupune, pe langa angajarea de personal cu pregatire medie aferent unei astfel de dezvoltari, si identificarea catorva zeci de persoane cu o calificare adecvata pentru conducerea unitatilor noi.

In 2016, PROFI a deschis 134 de magazine, marcand in decembrie atingerea pragului de 500 de unitati.

Comentarii

comentariu

About the Author