Published On: mie, Ian 4th, 2017

Natasa Krnic si Lacramioara Stan au parasit HC Dunarea Braila

HC Dunarea Braila, dupa ce le-a transferat pe Eliza Buceschi si Alina Czeczi, s-a despartit de doua jucatoare in aceasta pauza competitionala. Conducerea clubului a reziliat de comun acord contractul cu Natasa Krnic. Krnic a fost o jucatoare importanta pentru Braila in prima jumatate a sezonului. Cealalata jucatoare de care s-a despartit clubul brailean este Lacramioara Stan, care a fost imprumutata pana la finalul sezonului la CSM Unirea Slobozia. Astfel, dupa aceste mutari, lotul formatiei brailene este urmatorul: Voicu Elena Gabriela, Micu Ana Maria, Antikj Natasha, Udristioiu Aneta, Gheorghe Cristina – operata de ligamente, Tanasie Ana-Maria – operata de ligamente, Preda Catalina, Obedeanu Mihaela, Szucs Gabriella, Perianu Gabriela, Lipara Andreea, Axinte Diana, Tatar Timea, Zamfirescu Madalina, Tiron Bianca, Ciuclaru Anca, Orsvischi Alexandra, Epureanu Stefania, Alina Czeczi – nou sosita, Eliza Buceschi – nou sosita.

“Schimbari in lotul Dunarii!

Conducerea clubului Dunarea Braila anunta incetarea, de comun acord, a colaborarii cu jucatoarea Natasa Krnic. Ii uram acesteia multa sanatate si bafta la noul club.

Multumim Nati pentru tot ce ai facut pentru Dunarea Braila.

Lacramioara Stan ramane jucatoarea noastra insa pentru acest sezon a fost imprumutata la echipa CSM Unirea Slobozia, aceasta urmand sa se intoarca in vara la Braila.

Multa bafta Lacra!”, se arata intr-un comunicat de presa al echipei.

Comentarii

comentariu

About the Author