Published On: mar, Ian 17th, 2017

Mascatii au fost cu ochii pe scandalagii in weekend / S-au dat amenzi de peste 16.000 de lei

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

Duminica, 15 ianuarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona targurilor, pietelor si unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 8 societati comerciale, legitimate 94 de persoane, 16 fiind controlate corporal sumar, si oprite in trafic 59 de autovehicule.

De asemenea, au fost constatate 47 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 16.690 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 29 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 13 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 4 la alte acte normative.

Comentarii

comentariu

About the Author