Published On: mie, Ian 4th, 2017

Jandarmii braileni la post de Boboteaza

Vineri, 06 ianuarie, peste 100 de jandarmi vor asigura masurile de ordine si siguranta publica, pe timpul ceremoniei religioase ocazionate de Sarbatoarea Botezului Domnului.

Jandarmii braileni vor asigura si masurile de ordine publica pe durata procesiunii ce se va desfasura de la Catedrala Nasterea Domnului catre Faleza Dunarii, pe urmatorul itinerar: Bariera Calarasilor – Calea Calarasilor – Parcarea Primariei Braila – Scena amenajata pe Faleza Dunarii, unde va fi oficiata slujba de sfintire a apelor. 

In dispozitivul Jandarmeriei Braila se vor afla si lucratori de la I.P.J. Braila, Politia Locala, I.S.U. si Serviciul de Ambulanta Braila, care vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier si pietonal, dar si pentru prevenirea altor incidente ce nu intra in sfera de competenta a jandarmeriei.

Pentru a veni in sprijinul credinciosilor, inca de la primele ore ale diminetii, jandarmii se vor afla in zona Falezei Dunarii si vor instala garduri de protectie. Jandarmeria Braila le recomanda cetatenilor, care intentioneaza sa ia parte la aceste manifestari religioase, sa manifeste calm, intelegere, sa adopte un comportament civilizat, sa respecte indicatiile jandarmilor si sa acorde o atentie sporita modului de pastrare si asigurare a bunurilor si obiectelor personale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-