Published On: mar, ian. 17th, 2017

In 2017 va exploda ancheta DNA in dosarul “Spitalul Judetean”

Surse juridice au precizat pentru DeBraila, ca anchetatorii desfasoara acte de urmarire penala la posibile fapte savarsite prin incalcarea legii, dar pana in prezent nu au fost formulate acuzatii nominale, in ceea ce priveste dosarul care vizeaza investitiile derulate la Spitalul Judetean, din vremea in care in fruntea judetului se afla Gheorghe Bunea Stancu.

Potrivit acestor surse, dosarul urmeaza sa fie finalizat in prima jumatate a acestui an. Anchetatorii urmeaza sa adune probe cu privire la modul in care au fost atribuite contractele de milioane de euro pentru realizarea investitiilor de la Spitalul Juteatean. Cu aceste investitii se dorea transformarea spitalului intr-unul dintre cele mai moderne din tara, dar in prezent cele mai multe sectii ale spitalului au probleme in ceea ce priveste dotarea.

In zilele urmatoarea vom publica in exclusivitatea investigatiile integrale din acest dosar.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>