Published On: vin, Ian 27th, 2017

HC Dunarea Braila a trecut peste pasa proasta / Echipa braileana a obtinut a treia victorie consecutiva

HC Dunarea Braila pare sa fi trecut peste pasa proasta in care s-a aflat la finalul anului trecut si inceput lui 2017 si a reusit sa obtina a treia victorie consecutiva. Dunarea Braila a reusit sa castige pe terenul lanternei rosii CSM Unirea Slobozia, dupa ce a pierdut precedentele doua deplasari. Meciul a fost la conducerea brailencilor pe tot parcursul celor 60 de minute si au castigat cu scorul de 28-24(15-12), chiar daca au avut si un avans de 10 goluri.

Meciul a inceput mai greu, primul gol fiind marcat abia in minutul 4, de Eliza Buceschi, dintr-o aruncare de la 7 metri. Replica gazdelor a venit imediat, reusind sa inscribe primul lor gol in minutul 5. Pana la mijlocul reprizei Braila a avut constat un gol sau doua avans. Dupa contraactul finalziat de Alina Czeczi, Dunarea are pentru prima data un avans de trei goluri. Mai mult pana in minutul 19, brailencele au reusit sa se distanteze la 5 goluri. Gazdele nu s-au demoralizat si chiar au reusit sa reintri in meci. Pe finalul reprizei Slobozia a resuit sa se aproprie la un gol, scor 13-12, dar pana la finalul primelor 30 de minute nu a mai inscris niciodata. De cealalta parte brailencele au marcat de doua ori, prin Aneta Udristioiu, intrandu-se la vestiare cu scorul de 15-12.

Repriza a doua a continuat in acelasi stil ca si prima parte, cu Braila la condurea jocului. Mai mult, eleve lui Buceschi au inceput furibund partea a doua reusind sa se distanteze rapid la 6 goluri. Gazdele au reusit sa inscrie pentru prima data in partea a doua abia in minutul 39. Jocul defensive al brailencelor a devenit foarte compact si nu le-a oferit prea multe sanse celor de la Slobozia, motiv pentru care ecartul dintre cele doua formatii a continuat sa creasca. In minutul 52, Braila avea un avans de 10 goluri, conducand cu 26-16. Dupa ca s-au distantat la 10 goluri, jucatoarele Brailei s-au relaxat, ceea ce le-a permis gazdelor sa se aproprie la 4 goluri. Scorul final a fost 28-24 pentru HC Dunarea Braila.

HC Dunarea Braila: Aneta Udristioiu – 7 goluri, Alina Czeczi -6, Eliza Buceschi -5 (2 de la 7 m), Bianca Tiron -4, Madalina Zamfirescu -2 (ambele de la 7 m), Andreea Lipara -2, Gabriela Perianu -1 ( de la 7 m), Timea Tatar -1. Au mai jucat: Elena Voicu -8 interventii, Natasha Antikj -portari; Alexandra Orsivschi, Mihaela Obedeanu, Anca Ciuclaru si Gabriella Szucs.

CSM Unirea Slobozia: Ana Maria Horobet -8 (4 de la 7 m), Patuleanu -5, Georgescu -5 (4 de la 7 m), Ivan -2, Iovanescu -2, Toma -2. In poarta Lacramioara Stan a avut 5 interventii reusite, Madalina Ion -5 interventii, Dana Petrescu -2 interventii.

In etapa viitoare HC Dunarea Braila se va deplasa in capitala pentru duelul impotriva campioanei CSM Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-