Published On: vin, ian. 20th, 2017

HC Dunarea Braila a castigat fara probleme meciul disputat in compania echipei CSM Bistrita

HC Dunarea Braila a castigat joi seara meciul disputat in compania echipei CSM Bistrita. In ciuda, situatiei tulbure in care s-a aflat clubul in ultima perioada, fetele noastre s-au mobilizat exemplar si au obtinut o victorie categorica cu scorul de 32-15(14-10) si se mentine pe a doua poztie a clasamentului Ligii Nationale de handbal feminin.

Din pacate zvonurile aparute in presa centrala de sport care-l dadeau ca si plecat pe antrenorul Buceschi impreuna cu mai multe jucatoare la Dinamo Bucuresti au afectat putin situatia dintre galerie si echipa. Chiar daca fetele nu au intrat in gura ultrasilor braileni, antrenorul Buceshi a fost huiduit inca de la prezentarea echipelor. In ciuda faptului ca antrenorul a fost huiduit, echipa a fost incurajata pe tot parcursul partidei.

Meciul a inceput prost pentru echipa braileana, vazandu-se condusa cu 2-0 in primele minute. Primul gol marcat de gazde a venit abia in minutul 4:40 din partea Gabriellei Szucs. Bistrita a ramas la conducea jocului pana in minutul 12 cand, Timea Tatar a adus pentru prima data in avantaj echipa gazda, scor 6-5. Din acest minut Braila nu a mai scapat jocul din mana si a ramas la conducerea partidei. In minutul 21 Bianca Tiron a marcat pentru 11-7 si Braila era pentru prima data in avantaj de 4 goluri. Oaspele au dat semne ca pot reveni, cand au reusit sa marcheze de doua ori consecutiv, pentru 11-9, dar nu a fost decat un foc de paie. Pana la finalul primelor 30 de minute brailencele au reusit sa refaca diferenta de 4 goluri, intrandu-se la cabine cu 14-10.

In partea a doua Aneta Parvut a marcat rapid si a crescut ecardul dintre cele doua formatii la cinci goluri. Din minutul 35, jucatoare de la HC Dunarea s-au dezlantuit si au marcat de cinci ori fara sa primeasca gol si in minutul 40 s-au distantat la 9 goluri, scor 22-13. Diferenta dintre cele doua formatii s-a mentinut constant la 8-9 goluri, iar ultimul fluer al arbitrului a consemnat o victorie la pas pentru HC Dunarea Braila, scor 32-25.

Dunarea Braila: Eliza Buceschi – 8 goluri (1 de la 7 m), Timea Tatar -7, Andreea Lipara -4, Aneta Udristioiu -3, Gabriella Szucs -3, Bianca Tiron -3, Madalina Zamfirescu -2, Alina Czeczi -1, Anca Ciuclaru -1. Au mai jucat: Elena Voicu – 10 interventii, Natasha Antikj -2 interventii si Alexandra Orsivschi. Nu au fost utilizate deloc in acest meci: Stefania Epureanu, Gabriela Perianu si Mihaela Obedeanu. Eliza Buceschi a ratat o aruncare de la 7 metri.

CSM Bistrita: Szabo -6 goluri (1 de la 7 m), Pristavita -4, Cirstea -3, Crap -3 (1 de la 7 m), Chirila -2, Nan -2, Paraschiv -2, Ratiu -2 si Preda -1.  mazareanu a avut 9 interventii reusite, iar Sintamarean -3.

HC Dunarea Braila va juca etapa viitoare in deplasare, la CSM Unirea Slobozia, joi, 26 ianuarie, de la ora 18.30.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>