Published On: lun, ian. 16th, 2017

GALERIE FOTO / VIDEO: Un avion turcesc s-a prabusit peste o zona rezidentiala din Kirgizstan / Cel putin 36 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 36 oameni au murit dupa ce un avion cargo al companiei Turkish Airlines s-a prabusit luni dimineata intr-o zona rezidentiala din apropiere de aeroportul Manas, din Kirgizstan. Printre victime se numara cel putin sase copii, relateaza Reuters.

Bilantul ar putea creste, in conditiile in care aeronava, care s-a prabusit intr-o zona rezidentiala, a distrus 35 de case.

Echipe de interventie in situatii de urgenta au recuperat cadavrele pilotului si ale cel putin 15 localnici ale caror case se aflau in zona unde s-a prabusit Boeing-ul 747, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Unul dintre cei patru membri ai echipajului aflati la bord a supravietuit.

"Avionul s-a prabusit peste case, a omorat familii intregi. Nu a ramas nimic din case, oamenii au fost ucisi cu toata familia si copiii lor, multe persoane dormeau", a povestit pentru France Presse un martor al accidentului, care nu a vrut sa isi dea numele.

Potrivit administratiei aeroportului Manas, avionul, un Boeing 747, urma sa faca o escala pe aeroportul aflat la circa 24 de kilometri de capitala Biskek, in drum de la Hong Kong la Istanbul.

Aeronava s-a prabusit cand a incercat sa aterizeze in conditii de ceata densa, la ora locala 7.31 (3.31 ora Romaniei).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>