Published On: mie, Ian 4th, 2017

GALERIE FOTO: Politistii braileni au confiscat peste 50.000 de tigarete

Peste 50.000 de tigarete de contrabanda au fost descoperite de politistii din cadrul Biroului Ordine Publica intr-un autovehicul condus de un barbat, de 26 de ani. Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii.

Luni, 02 ianuarie, ora 17:30,  politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au oprit pentru control un autovehicul, care circula pe raza municipiului Braila,  in care se aflau doi tineri, unul de 26 de ani, din Republica Moldova si unul de 29 de ani, din judetul Braila.

In urma controlului efectuat, politistii au descoperit in vehicul mai multe pachete de tigari netimbrate corespunzator si a caror provenienta nu a putut fi dovedita.Politistii au ridicat, in vederea continuarii cercetarilor, 50.060 de tigarete, in valoare totala de 25.030 de lei.

Fata de conducatorul auto s-a dispus masura retinerii, iar in cursul acestei zile va fi prezentat, de catre politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, procurorului de caz cu propunere de arestare preventiva, pentru savârsirea infractiunii de contrabanda. Acestia continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celor in cauza.

Comentarii

comentariu

About the Author