Published On: joi, Ian 26th, 2017

GALERIE FOTO: Jandarmeria Braila si-a innoit echipamentul IT

In cursul zilei de miercuri, 25 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila a avut loc activitatea oficiala de predare-primire a bunurilor achizitionate prin intermediul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Braila.

Astfel, pentru a le usura munca in executarea misiunilor specifice, jandarmii braileni au intrat in posesia a doua monitoare LCD cu diagonala de 106 cm, trei imprimante laser A4, o imprimanta laser A3 color si o camera video (Handycam).

Mentionam ca prin activitatea de miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila  beneficiaza pentru prima data de suport material al A.T.O.P., intrucat institutia noastra este membru al acestei autoritati doar din a doua jumatate a anului 2015, ca urmare a modificarii legislatiei in domeniu.

"Aceste bunuri sunt destinate in exclusivitate imbunatatirii activitatilor desfasurate de Jandarmeria Braila pe segmentul mentinerii ordinii publice, atat in municipiul, dar si in judetul Braila. Unele echipamente vor fi utilizate in Centrul de monitorizare a situatiei operative, avand drept scop imbunatatirea performantelor structurilor din strada. Pe aceasta cale doresc sa multumesc, pentru sprijinul acordat, domnului Nicu Nita, fost presedinte ATOP Braila, actualei conduceri a autoritatii, presedintelui Consiliului Judetean, dar si celorlalti consilieri, si va asiguram ca si in continuare Jandarmeria isi va indeplini misiunea si va fi in permanenta in apropierea si in mijlocul cetatenilor, neconditionat", a declarat domnul colonel Vasile Mot, inspector sef al I.J.J. Braila.

La randul sau presedintele CJ, Francisk Chiriac a spus ca toate instituiile care au ca scop siguranta cetatenilor vor continua activitatile si in 2017 pentru ca cetatenii merita sa se simta in siguranta pe strazile si drumurile din municipiu si judet.

"Prin A.T.O.P., noi toti consilierii Consiliului Judetean vom fi alaturi de toate institutiile care au ca scop siguranta cetateanului.Vom continua si in 2017 sa ne aplecam asupra acestui subiect sensibil si eu cred ca cetatenii merita sa se simta in siguranta pe strazile si pe drumurile municipiului si judetului Braila. Sunt doar cateva bunuri pe care noi astazi le-am dat, avem in vedere pentru anul 2017 si alte bunuri, care tin pana la urma si de pregatirea dumneavoastra, de dotarea personalului, dar si atributii, pentru a imbunatati activitatea jandarmului care este in strada si are misiunea de a asigura securitatea cetatenilor", a declarat domnul Chiriac Francisk-Iulian, presedintele Consiliului Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author