Published On: mar, Ian 31st, 2017

EXCLUSIV: Dezvaluirile socante din interiorul institutiilor publice brailene continua / O angajata a ajuns la Spitalul de Psihiatrie in urma abuzurilor conducerii

Share This
Tags

In urma cu cateva saptamani un grup de politisti locali ne-a contactat, reclamand mai multe nereguli care aveau loc in interiorul institutiei.

Citeste si: EXCLUSIV: Dezvaluiri socante din interiorul Politiei Locale Braila

Actiunea politistilor i-a determinat si pe alti bugetari braileni sa prezinte neregulile din cadrul institututiilor in care lucreaza. Astfel, mai multi angajati de la SUPAGL ne-au trimis o scrisoare in care se plang de abuzurile conducerii institutiei. In scrisoare, angajatii se plang de “grupul de vipere” format din Barbu Marioara(Director), Scarlet Steluta Gabi(Director Economic) si Stoica Elena(sef serviciu). Potrivit angajatilor, cele trei au un comportament jignitor fata de angajati, dar si fata de contribuabili.

Salariatii institutiei nu au mai suportat si ne-au contactat dupa ce, o angajata, in urma presiunilor din partea conducerii a cedat nervos si a ajuns la Spitalul de Psihiatrie. In prezent respectiva se afla sub tratament si are nevoie de insotitor permanent.

Vezi scrisoarea in intregime:

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-