Published On: lun, Ian 9th, 2017

EXCLUSIV: Dezvaluiri socante din interiorul Politiei Locale Braila

Un grup de politisti locali ne-au contactat revoltati de nedreptatile care au loc in interiorul Politiei Locale. Acestia spun ca seful Biroului Resurse Umane, Codarla Chirita, si contabilul sef Dudulea sunt cei care “fac legea”, dupa bunul plac, in cadrul institutiei si pe banii acesteia. Lucru revoltator pentru politistii locali umiliti de cei doi sefi.

Nemaisuportand tratamentul sefilor , politistii locali ne-au trimis un e-mail in care prezinta unele abuzuri ale celor doi.

“Suntem un grup de politisti locali nemultumiti de prestatia Biroului Resurse Umane, unde sef birou este un fost politist pensionar (pensie 4000 lei + 4500 lei lefa de bugetar) d-nul Codarla Chirita, care de ani buni se comporta ca un mosier facand ce vrea si daca vrea dansul. Va aducem la cunostinta cateva din zecile de situatii in care ne aflam:

1. Suntem un grup de aproximativ 15 politisti locali care am absolvit studii superioare in 2016, din septembrie 2016 ne rugam de d-nul Codarla sa ne promoveze, rezultatul "am treaba multa de facut las ca va descurcati voi, prin martie o rezolvam si pe asta". Sunt interese ca posturile sa nu fie ocupate. Sunt foarte multi sefi numiti prin decizia directorului, fara CONCURS (bani in plus la salariu)…dar nu le scoate la concurs. DE CE?

2. Impreuna cu Contabilul Sef Dudulea care a fost adus pe un cal mare alb la Politia Locala pe un salariu imens, nu ne sprijina cu nimic. Din contra se pleaca la cursuri fara sa stie nimeni cu sotii si soti pe banii institutiei. Unde e acea transparenta? Asa se pleaca la cursuri cu familia?

3. Cine comenteaza se trezeste detasat pe alt post, un coleg a spus adevarul si acum s-a trezit "in alta parte"…. cica e psd – ist.

4. Nu mai vorbim  de concedii..te duci la d-nul Chirita sa soliciti concediu trebuie sa astepti pana cand termina de "jucat tetris sau altele"

5. Sunt colegi pe care d-nul conteabil sef Dudulea i-a lasat fara telefoane de serviciu, ca trebuie sa plateasca ce se vorbeste , dar se vorbeste in interes de serviciu nu pentru altceva. Sunt persoane care daca solicita imprimanta color sau orice altceva (sex feminin) li se cumpara a doua zi.

 6.Cu stiinta celor doi, Codarla si Dudulea, dam bani pentru benzina consumata, ca folosim aerul conditionat la masini. Si altele, nu mai povestim sa nu va suparam. Cu toate aceste exista un incompetent pe nume Raicu Nicolae, sef de… nici noi nu stim care ne injura fata de petenti in curte…."lasa ca vedeti voi, eu am fost si voi fi". Il tine in brate d-nul Dudulea  contabilul sef ca pana acum era cu d-nul Jipa.

 Am scapat de Hahui si am ramas cu d-nul Chirita si contabilul Dudulea cafac si desfac. Rugam insistent puneti ORDINE la Politia Locala.

Vrem masuri URGENTE , nu vorbe. Nu ne dam identitatea pentru a nu fi persecutati ulterior”, este mail-ul primit.

Comentarii

comentariu

About the Author