Published On: mar, Ian 17th, 2017

Dragomir explica de ce nu s-au stins luminile de sarbatoare: “Luminile se sting in fiecare an in jurul datei de 20 ianuarie, pentru ca in Braila exista o comunitate mare de rusi lipoveni”

In acest inceput de saptamana primarul Marian Dragomir a explicat de ce nu au fost stinse luminile de sarbatoare de pe strazile Brailei. Acesta a pus ca luminile au fost pastrate pentru ca in municipiul nostru traieste o cumunicate mare de lipoveni care celebreaza sarbatorile de iarna pe stil vechi. Edilul sef sustine ca luminile vor si stinse, ca in orice an, pe 20 ianuarie.

Pentru instalatiile montate pe principalele artere rutiere ale orasului, Primaria a platit in jur de 400.000 de lei(4 miliarde vechi). Dragomir sustine Braila a avut printre cele mai ieftine lumini de sarbatoare din tara, raportat la numarul de instalatii montate pe stalpi. Comparativ, vecinii nostri galateni au scos din buzunar in jur de 20 de miliarde de lei vechi pentru mai putine instalatii. In ceea ce priveste factura de electricitate, pentru perioada in care instalatiile au fost in functiune, nu s-a facut inca un calcul, dar primarul spera ca factura nu va fi una foarte mare, intrucat toate instalatiile folosite au fost pe baza de led-uri, care consuma mai putin decat un bec obisnuit.

Comentarii

comentariu

About the Author