Published On: mie, Ian 18th, 2017

Doi tineri au spart un magazin situat pe Garii, la intersectia cu strada Rosiori

La data de 16 ianuarie, ora 02:10, Politia Municipiului Braila a fost sesizata cu privire la faptul ca, la intersectia strazii Rosiorilor cu strada General Eremia Grigorescu, persoane necunoscute au spart geamul unui magazin.

In urma cautarilor efectuate de politisti din cadrul Politiei Municipiului, in zona garii din Braila, au fost identificati doi tineri, de 13 si 18 ani, ambii din satul Pietroiu, comuna Vadeni, asupra carora au fost gasite si produse alimentare, suma de 1.715 lei si un aparat radio.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca acestia ar fi distrus geamul societatii in cauza, insa ulterior s-ar fi speriat de senzorul de alarma si ar fi parasit zona fara a sustrage bunuri.

De asemenea, politistii au constatat ca bunurile gasite asupra lor ar fi fost sustrase de la o alta societate din municipiu, in jurul orei 01:00, unde ar fi intrat tot prin spargerea unui geam lateral, cu o piatra.

Cei doi banuiti fost condusi la sediul politiei, iar pe numele lor politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author