Published On: mie, Ian 18th, 2017

Deschidere totala a ANAF catre mediul de afaceri

Presedintele ANAF, domnul Bogdan-Nicolae Stan, impreuna cu specialisti ai institutiei au participat in data de 17 ianuarie, la prima sedinta a grupului de lucru care va identifica solutiile pentru posibile probleme generate de eliminarea formularului 088.

Cu aceasta prima ocazie, presedintele ANAF a anuntat deschiderea totala a institutiei fata de mediul de afaceri, astfel incat activitatea acesteia sa simplifice interactiunea contribuabililor cu organele fiscale, contribuind, si in acest fel, la crearea unui mediu de afaceri sanatos.           

La dezbatere au participat reprezentati ai CECCAR, UNPR, HORA, ai Consiliului National al IMM-urilor, Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania, avocati specializati in fiscalitate, precum si reprezentanti ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri,  Comert si Antreprenoriat.

Urmatoarea intalnire va avea loc peste doua zile, dupa ce specialistii ANAF vor primi propunerile concrete ale mediului de afaceri pentru imbunatatirea procedurii ce este asumat a intra in vigoare incepand cu 1 februarie 2017.

Comentarii

comentariu

About the Author