Published On: mar, ian. 31st, 2017

Consilierul municipal independent, Lucian Caprariu: “Unii soferi de pe autobuzele Braicar au un limbaj ca ciobanii de pe tarla”

Astazi in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean Braila, consilierul independent Lucian Caprariu a spus ca mai multe persoane i-au reclamat faptul ca mijloacele de transport in comun din oras nu au indicatoare pe care sa fie incriptionat traseul. Mai mult, acesta a adaugat ca multi soferi ai autobuzelor Braicar au o atitudine zeflemista atunci cand sunt intrebati de traseul respectiv. In plus, pe langa aceasta atitudine, unii soferii au si un limbaj “ca ciobanii de pe tarla”.

Consilierul municipal a mai subliniat faptul ca nu in toate autobuzele este caldura si ca unii soferi aleg sa nu dea drumul la caldura pentru a face economie. Totodata, Caprariu a spus ca mai multe aubuze erau murdare, dar ca aceasta problema a fost remediata.  Acesta si-a incheiat interventia spunand ca pentru a avea un transport civilizat in oras nu aveam nevoie doar de mijloace de transport, ci si de oameni cu bun simt care sa se adapteze nevoilor cetatenilor.

"Am fost sesizat si am verificat la fata locului. Au fost sesizate aspecte legate de curatenia in mijloacele de transport, nu s-a confirmat. Am inteles ca s-a rezolvat cu curatenia. In schimb, mijloacele de transport nu au indicatoare cu directiile in care merg si e un haos total acolo, o lipsa de respect fata de oameni. Si atitudinea soferilor, care se comporta ca niste ciobani pe tarla. Asa se comporta cu oamenii care intreaba incotro se indreapta mijlocul de transport. Am inteles ca atitudinea e si in oras, ca daca nu iti convine ca nu e cald in mijlocul de transport, ia taxiul. In plus, am inteles ca in unele mijloace e caldura, in altele la latitudinea soferilor, care mai fac si ei economie”, a spus Caprariu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>