Published On: joi, Ian 5th, 2017

COLDEA SI KOVESI AU NENOROCIT JUSTITIA – Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA denunta „securistocratia”

Chris Terhes: „Coldea si Kovesi vor intra in istoria postcomunista… Sustinuti de organele de propaganda din presa, au reusit sa discrediteze intern si extern atat SRI, cat si DNA… Au discreditat lupta anticoruptie si justitia ca putere in stat. Toate abuzurile facute de DNA+SRI care ies acum la iveala au fost legitimate de judecatori. Securistocratia din Romania este meritul lor”.

coldea_kovesiPresedintele Coalitiei Romanilor din Statele Unite ale Americii, preotul greco-catolic Chris Terhes, ii pune la zid pe capii Binomului – seful operativ al SRI, generalul Florian Coldea (foto stanga), si sefa DNA, doctorita Laura Codruta Kovesi (foto dreapta) – dupa ultimele dezvaluiri din spatiul public. Este vorba, evident, despre inregistrarile devastatoare in care fostul deputat Sebastian Ghita si ex-presedintele Romaniei Traian Basescu au denuntat grupul de crima organizata din SRI si DNA, actiunile de politie politica ale celor doua institutii de forta si marile dosare masluite.

Intr-o scurta postare pe pagina de Facebook, marti 3 ianuarie 2017, Chris Terhes a condamnat „securistocratia din Romania”, acuzand institutiile conduse de Florian Coldea si de Laura Codruta Kovesi ca „au calcat in picioare separatia puterilor in stat, au incalcat grosolan drepturile si libertatile romanilor si au creat un sistem care tine Romania captiva unor interese mafiote”.

Si mai grav, liderul Coalitiei Romanilor din SUA ii acuza in mod direct pe sefii SRI si DNA ca au discreditat lupta anticoruptie si justitia ca putere in stat:

„Coldea si Kovesi vor intra in istoria post-comunista a Romaniei ca fiind cei care, sustinuti la greu de organele de propaganda din presa, au reusit sa discrediteze pe plan intern si extern atat SRI cat si DNA ca institutii. Grav este ca acestia au invalidat, batjocorit, calcat in picioare principii fundamentale fara de care nu poate exista democratie si stat de drept. Au calcat in picioare separatia puterilor in stat, au incalcat grosolan drepturile si libertatile romanilor si au creat un sistem care tine Romania captiva unor interese mafiote. Au discreditat lupta anticoruptie si justitia ca putere in stat. Toate abuzurile facute de DNA+SRI care ies acum la iveala au fost legitimate de judecatori prin hotarari judecatoresti. Securistocratia din Romania este meritul lor”.

postare_terhes

sursa luju.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-