Published On: lun, ian. 30th, 2017

CJ Braila a fost amendat pentru poleiul de pe un drum national, unde a avut loc un accident rutier soldat cu cinci raniti

In ultima conferinta de presa, Francisk Chiriac s-a declarat multumit de activitatea de deszapezire din municipiu. Acesta a adaugat ca in ciuda cantitatilor mari de zapada si ca drumurile nationale si judetene au fost inchise, nu au existat pierderi de vieti omenesti. Din pacate, cum spune o vorba din popor, CJ “s-a innecat ca tiganul la mal”. In dimineata zilei de 28 ianuarie, un microbuz s-a rasturnat pe drumul judetean 212, in afara localitatii Spiru Haret. In urma cercetarilor desfasurate de politisti, vinovat de producerea accidentului se face Consiliul Judetean Braila, intrucat pe drumul respectiv era polei si nu s-a imprastiat material antiderapant.

In timp ce conducea microbuzul pentru transport persoane, pe directia Braila-Constanta, la iesirea dintr-o curba, soferul, in varsta de 48 de ani, a pierdut controlul autovehiculului si a iesit in decor, unde s-a rasturnat pe partea dreapta, dupa care a revenit pe roti. In urma accidentului cinci pasageri, trei barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 23 si 65 de ani, dintre care patru braileni, au fost raniti.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodata, in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Dupa ce s-a anuntat aceasta decizie, consilierul judetean, Simona Draghincescu a spus ca aceasta decizie este una corecta si ca amenda este prea mica avand in vedere ca viata participantilor la trafic si a calatorilor a fost pusa in pericol.

“Foarte bine! Un gest normal si o decizie corecta pentru asemenea situatie iar amenda este chiar mica avand in vedere accidentul produs si faptul ca viata participantilor la trafic si a calatorilor a fost pusa in pericol. Sper ca amenda primita de CJ va fi recuperata de acesta in totalitate de la societatea care are contract pentru intretinerea drumului judetean 212 pe timp de iarna”, a spus Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>