Published On: mar, Ian 17th, 2017

Cele doua supermarketuri Zanfir se vor inaugura in februarie / Proprietara promite produse mai ieftine si salarii mai mari

Proprietara retailer-ului “Zanfir” a spus intr-un interviu oferit pentru Economica.net ca cele doua supermarketuri din Braila vor fi inaugurate la  mijlocul lunii februarie, mai exact pe 16-17 februarie. Aceasta sustine ca cele doua supermarketuri, din Piata Microhala si Piata Mare, vor avea produse cu preturi mai mici, iar angajatii vor avea salarii mai mari cu pana la 20%. Mai mult, sursa citata a spus ca in jur de 70% din produsele de pe raft vor fi produse romanesti. Pe langa cei 38 de angajati, “Zanfir” a mai angajat 18 persoane. Dupa inaugurarea acestor doua magazine retailer-ul romanesc va ajunge la o retea de 12 supermarketuri.

“Saptamâna aceasta am preluat magazinele si le vom redeschide pe 16-17 februarie. Din punct de vedere al organizarii vom merge pe reteta Zanfir. Noi avem un mod diferit de organizare a magazinelor, cu o gama mult mai mare de produse (fata de Carrefour Market – n.r.). Vom avea 15.000 de articole la raft, cu un raion de produse proaspete foarte bine reprezentat(…)Vom reduce preturile. Am devenit competitori acerbi pentru multinationale. Acum reprezentam noi pentru ei o <<sperietoare>>, asa cum erau ei pentru noi acum câtiva ani. Preturile mici vin, in primul rând, din achizitii. Am exclus unele taxe care sub o forma sau alta inca mai exista. Cumparam la tir si asiguram rulaje foarte bune furnizorilor nostri. In al doilea rând, avem adaosuri comerciale mai mici decât ei. Potrivit unei analize pe care am facut-o la sfârsitul anului trecut, multinationalele au adaosuri comerciale cuprinse intreb 30 si 60%. Noi vom practica un adaos comercial de cel mult 17,5%”, a spus Lilieana Zamfir.

Comentarii

comentariu

About the Author