Published On: lun, Ian 23rd, 2017

Bulevardul Dorobantilor a fost invadat de soferi buzoieni beti

La data de 20 ianuarie, ora 21:10, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat pe un barbat, in varsta de 39 de ani, din judetul Buzau, in timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Dorobantilor, sub influenta bauturilor alcoolice.

Procedand la testarea conducatorului auto cu aparatul etilotest, politistii au constatat faptul ca acesta avea o imbibatie alcoolica de 0,95 mg/l in aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele soferului politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

La data de 21 ianuarie, ora 01:20, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat, din nou, pe conducatorul auto din judetul Buzau, in timp ce conducea autoturismul, pe Bulevardul Dorobantilor si pe strada Brates, sub influenta bauturilor acoolice si avand dreptul de a conduce suspendat. Soferul a fost, din nou, testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea o imbibatie alcoolica de 0,60 mg/l in aerul expirat. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author