Published On: mie, Ian 18th, 2017

ANM a emis o informare meteo de ger si intensificari ale vantului pentru judetul Braila

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de ger si intensificari ale vantului, valabila pana joi la pranz in cea mai mare parte a tarii. Potrivit meteorologilor, în intervalul 18 ianuarie, ora 10:00 — 19 ianuarie, ora 12:00, indeosebi pe parcursul zilei de miercuri (18 ianuarie) vantul va continua sa prezinte intensificari in regiunile sud-estice si la munte, unde local vor fi viteze de 40…50 km/h.

In judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea, Constanta, precum si la altitudini mari in Carpatii de Curbura si in Muntii Banatului, vor fi intervale de timp in care rafalele vor depasi 55…60 km/h si temporar zapada va fi spulberata.

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasa in noaptea de miercuri spre joi (18/19 ianuarie) mai ales in regiunile nordice, nord-estice si centrale, iar in noptile urmatoare, pana la sfarsitul saptamanii, gerul se va extinde in cea mai mare parte a tarii. Frecvent se vor inregistra temperaturi minime cuprinse intre -20 si -10 grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative.

Comentarii

comentariu

About the Author