Published On: lun, Ian 30th, 2017

Ambasadorul SUA in Romania vine la Braila, pentru a vizita o fabrica Braiconf

In cursul zilei de luni, 30 ianuarie, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm va veni pentru a doua oara, in decurs de mai putin de un an, la Braila. Prima vizita a fost pe 10 august 2016, cand a fost inaugurat Raftul american de la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”, donand institutiei brailene peste 130 de carti.

Ambasadorul a venit in Braila la invitatia Patronatului Oamenilor de Afaceri Braila, unde va vizita o fabrica de mobile si fabrica de confectii al celui mai reprezentativ brand brailean, Braiconf.

“Inaugurarea Raftului american intareste legaturile dintre poporul american si cetatenii Brailei si da startul unui parteneriat si unei colaborari de durata intre Ambasada SUA, Biblioteca Judeteana si cetatenii Brailei”, a spus atunci ambasadorul Klemm.

Mai mult, dupa aceasta vizita, marti, 31 ianuarie va merge si in oras vecin, Galati. Pe agenda intalnirii se afla intalniri cu o serie de importanti oameni de afaceri galateni, precum si cu reprezentanti ai administratiei publice locale si judetene. Potrivit programului oficial al vizitei, Klemm va face o vizita in Santierul Naval Damen, ce s-a remarcat in ultimii ani prin comenzile pentru nave speciale, inclusiv din domeniul militar, dar ambasadorul american va vizita si doua alte companii galatene ce s-au remarcat prin rezultatele economice, Criomec SA si Frigorex SRL. Vizitele la unitatile economice vor fi precedate de o serie de discutii, axate in special tot pe oportunitatile de dezvoltare ale mediului de afaceri, cu reprezentantii administratiei publice. Nu in ultimul rand, Ambasadorului Statelor Unite, va vizita si Biblioteca „V.A.Urechia”, acolo unde, de altfel, de cativa ani, cu sprijinul ambasadei, a fost amenajat un stand special de carte – „American Corner”, dedicat literaturii si culturii americane.

Comentarii

comentariu

About the Author