Published On: joi, Dec 29th, 2016

Un barbat a ramas fara permis, dupa ce a incercat o depasire pe linie continua

In perioada 24-27 decembrie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, impreuna cu cei din cadrul Politiei Orasului Faurei si Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei au actionat, pe raza municipiului si a judetului Braila, pentru prevenirea si combaterea actelor de comert ilicit, pentru respectarea prevederilor legale privind ordinea si linistea publica si pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta normele rutiere.

Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 21 de persoane si oprite in trafic 81 de autovehicule, fiind aplicate 37 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 14.500 de lei, dintre care 33 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si 4 la alte acte normative.

In urma acestei actiuni, la data de 26 decembrie, ora 12:40, politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului Faurei l-au depistat in trafic pe un barbat, in varsta de 41 de ani, din municipiul Bucuresti, care, in timp ce conducea autoturismul pe DN 2B, in afara localitatii brailene Surdila Greci, a efectuat manevra de depasire a unui alt autoturism, incalcand marcajul longitudinal simplu continuu.

Fata de acesta a fost luata masura sanctionarii contraventionale, fiindu-i retinut permisul de conducere pentru o perioada de 30 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author