Published On: mar, Dec 27th, 2016

Un barbat a fost talharit in prag de sarbatori, de doi minori

La data de 23 decembrie, ora 09:00, un barbat, din comuna Gropeni, a sesizat, prin apel 112, faptul ca, in timp ce se deplasa pe Calea Calarasilor, la intersectia cu Bulevardul Dorobantilor, trei persoane l-au deposedat, prin violenta, de telefonul mobil si de portofel, in care avea suma de 10 lei.

Deplasandu-se la fata locului, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica au constatat ca cele sesizate se confirma, iar in urma activitatilor specifice desfasurate si a informatiilor obtinute de politistii de siguranta publica, cele trei persoane, banuite de comiterea faptei, au fost identificate in zona unei piete din municipiu.

Doua dintre acestea au fost prinse in flagrant, stabilindu-se ca este vorba despre un minor, in varsta de 13 ani, din comuna Sutesti, si unul de 15 ani, din Braila. In urma controlului corporal sumar efectuat, asupra celor doi a fost gasita suma de 80 de lei, obtinuta in urma vanzarii telefonului mobil in cauza. Telefonul a fost identificat si recuperat de la un tanar, in varsta de 21 de ani, din municiupiu, si a fost restituit persoanei reclamante.

In urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale au stabilit ca cei trei tineri ar fi banuiti de si de o alta infractiune de talharie, comisa la data de 22 decembrie, in care politistii efectuau cercetari pentru savarsirea infractiunii de talharie.

In fapt, la data de 22 decembrie, un minor, in varsta de 15 ani, din Braila, a sesizat, prin apel 112, faptul ca, in timp ce se afla pe strada Unirii din municipiu, a fost deposedat prin amenintarea cu acte de violenta, de un telefon mobil si de un portofel, in care se afla suma de 35 de lei. In cauza au fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de talharie, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor trei banuiti.  

Comentarii

comentariu

About the Author