Published On: mie, dec. 14th, 2016

Teatrul “Maria Filotti” organizeaza un weekend teatral al creatorilor braileni

Teatrul "Maria Filotti" va invita sambata, 17 decembrie , orele 18.00 la Sala „Bujor Macrin" sa vizionati ultima noastra premiera, "Nerantula" dupa Panait Istrati, in lectura regizorala a braileanului Bogdan Budes. Un spectacol rafinat , solutionat cu inteligenta, rafinament si devotament de regizor si sustinut cu talent de tanara scenografa Andreea Negrila si de o echipa actoriceasca plina de entuziasm, compusa din Corina Bors, Alexandru Marin, Adrian Stefan, Silvia Tariq, Emilia Mocanu, Valentin Terente iar, intr-unul dintre cele 3 roluri principale pe tanarul actor Nicholas Catianis Jr, un colaborator talentat, actor prezent si pe scena Teatrului National din Bucuresti.

Mentiune: spectacolul contine limbaj licentios si nu este recomandat spectatorilor sub 15 ani.

Duminica, 18 decembrie , orele 18.00 , la Sala Mare vom relua spectacolul "Papagalita si curcanul" de Robert Thomas, de acelasi autor care a semnat si comedia "Opt femei", spectacol care de asemenea s-a bucurat de mult succes pe scena teatrului brailean. "Papagalita si curcanul" este o comedie bulevardiera, un spectacol pentru publicul larg, regia apartine braileanului Radu Nichifor ,iar distributia spectacolului este formata din actorii: Monica Zugravu Ivascu, Marcel Turcoianu,Valentin Terente, Elena Andron, Ramona Ganga, Wanessa Radu, Dan Moldoveanu, Narcisa Novac, Adrian Iacov si Adrian Stefan. Muzica si coloana sonora au fost realizate de Cornel Cristei, iar scenografia si costumele de tanara si talentata Raluca Polea, de asemenea o valoare locala, care a debutat ca scenograf pe scena Teatrului "Maria Filotti ".

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>