Published On: mie, dec. 21st, 2016

Taxiurile din Braila, verificate de politisti

Politistii au actionat, la nivel national, pentru verificarea legalitati activitatii de taximetrie.

Ieri, 20 decembrie, politistii braileni au actionat, in municipiu si orase, pentru verificarea autovehiculelor care efectueaza transport de persoane in regim de taxi.

Activitatea a vizat depistarea persoanelor care practica ilegal activitatea de taximetrie, a celor care acosteaza persoane pentru a le oferi ilegal astfel de servicii, precum si a celor care, desi sunt autorizati, nu respecta regulile de tarifare sau standardul de calitate al serviciilor oferite. Intr-o singura zi, politistii au verificat 98 de autoturisme, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate 19 sanctiuni contraventionale.

Dintre sanctiunile aplicate, 6 au fost pentru incalcarea normelor privind circulatia pe drumurile publice si 13 pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere. De asemenea, pe parcursul activitatilor desfasurate, au fost constatate nereguli pentru care politistii braileni au dispus retinerea unui permis de conducere si   retragerea unui certificat de inmatriculare.

Actiunile desfasurate de Politia Romana pentru siguranta transportului public de persoane continua si in perioada urmatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>