Published On: mar, dec. 20th, 2016

Stars Braila va juca la turneul final al Trofeului “Gheorghe Ene” / In meciurile din calificari brailenii au invins Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”

stars-braila_infobrailaBraila va fi reprezentata la turneul final al Trofeului “Gheorghe Ene”, desfasurat la Arad, de echipa Academei de Fotbal “Stars”. La acest turneu s-au calificat cele mai bune echipe opt din Romania la grupa de varsta 2008 si mai mici. Stars Braila este in grupa alaturi de “Galactic” Bucuresti, “Atletico” Arad si “Interstar” Sibiu. Din cealalta grupa fac parte “Luceafarul” Cluj, “Dani Coman” Pitesti, “Real Junior” Vaslui si “Luceafarul” Drobeta Turnu Severin. Turneul final a Trofeului ”Gheorghe Ene” se joaca sistem turneu in fiecare grupa, iar la final locurile intai disputa finala mare, iar echipele de pe locul al doilea, finala mica.

Echipa braileana joaca primul meci, astazi de la ora 12:00, in compania lui Atletico Arad, iar de la de la ora 17.00 cu Galactic Bucuresti. Miercuri, la pranz, brailenii vor  juca cu Interstar Sibiu.

Academia Stars Braila s-a calificat la acest turneu dupa ce a castigat etapa locala, la care au participat 6 echipe, cu cinci victorii din tot atatea posibile. La etapa de zona desfasurata la Focsani “Stars” Braila a castigat din nou toate meciurile disputate. In grupa jucatorii pregatiti de Alexandru Balaban au castigat cu 11-0 partida cu “Delta” Tulcea, cu 4-1meciul cu echipa organizatoare a turneului, “ProSport Focsani”, apoi s-au impus cu 2-1 in fata echipei Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi”. In finala Academia Stars Braila a castigat cu 1-0 meciul cu “Juniorul” Galati si s-a calificat intre cele mai bune opt echipe din Romania.

Lotul echipei Stars Braila pentru acest  turneu final este alcatuit din urmatorii jucatori: Rafael Bloju, Andrei Stoian, Alexandru Constantin, Stefan Bratosin, Andrei Bratosin, Stefan Gheorghica, Denis Plesa, Daniel Cristea.

Sursa Foto: Probr.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>