Published On: mar, Dec 27th, 2016

Soselele brailene au fost invadate de soferi beti

La data de 23 decembrie, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au oprit in trafic si pe un brailean, in varsta de 38 de ani, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Dorului, sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca acesta avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,50 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

Iar pe 25 decembrie, ora 04:25, politisti din cadrul Biroului Rutier  l-au oprit in trafic, pentru control, pe un tanar, in varsta de 25 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul pe strada Scolilor, la intersectia cu strada Frumoasa. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca acesta avea o imbibatie alcoolica de 0,45 mg/l in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe bilogice de sange. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author