Published On: joi, dec. 8th, 2016

S-au scos la vanzare biletele pentru meciul Dacia Unirea – CSU Craiova / Primii 300 de suporteri care achizitioneaza bilet au transportul gratuit

Meciul din Cupa Romaniei Dacia Unirea – CSU Craiova se va desfasura in Buzau. Oficialii clubului brailean au anuntat ca s-au scos la vanzare biletele pentru aceasta partida. Mai mult, acestia au spus ca primii 300 de fani care isi vor achizitiona bilet vor avea transportul gratuit, asigurat de clubul brailean.

Pretul unui bilet este de 10 lei, iar detalii despre achizitie si transport se regasesc pe pagina de Facebook a Daciei Unirea. Bineinteles ca cei care nu opteaza pentru transportul pus la dispozitie de echipa, pot ajunge la Buzau si pe cont propriu.

Totodata fostii mari jucatori din perioada de aur a fotbalului brailean au acceptat invitatia de a merge la Buzau pentru a sustine elevii lui Alin Pinzaru in incercarea de a elimina CSU Craiova din Cupa Romaniei! Clubul brailean are onoarea de a le asigura transportul si intrarea gratuita la meciul de marti.

Suporterii braileni sunt asteptati sa fie alaturi de eroii fotbalului de ieri si de azi si impreuna sa conduca Dacia Unirea spre o revansa pe care o asteapta de 23 de ani!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>